Μέλος ioanis Δημοσίευσε 30, Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσίευσε 30, Μαΐου 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το LNB που κατεβάζει δύο δορυφόρους σε απόσταση 3 μοίρες μεταξύ τους αλλά σε κάτοπτρο 80 - 85 cm εγώ όμως θέλω να το βάλω σε κάτοπτρο 60 cm και να καταβάσω τον Hot Bird και τον Astra που έχουν 6,2 μοίρες διαφορά , τί λέτε θα έχω αποτέλεσμα; μιά και η γωνία λήψης σε 60αρι κάτοπτρο μικραίνει σημαντικά για λήψη δύο δορυφόρων. Περισσότερα για το LNB ΕΔΩ
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 2, Ιουνίου 2020 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 2, Ιουνίου 2020 Ήδη όπως με ενημέρωσαν το LNB είναι καθ,οδόν άργησε λίγο λόγω της χθεσινής εορτής αλλά μόλις το τοποθετήσω θα σας πώ τα αποτελέσματα.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2020 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2020 Το LNB ήρθε μπήκε στην θέση του αλλά τα αποτελέσματα όχι τα αναμενόμενα, όπως ανέφερα και στο πρώτο μου ποστ το LNB είναι κατάλληλο για κάτοπτρα 80...85 cm και για αποστάσεις 3 μοίρες , δεν έχει την ίδια συμπεριφορά όμως σε κάτοπτρα 60 cm όπως είναι το δικό μου οπότε το lnb πήγε στην....άκρη και τώρα χρησιμοποιώ δύο μονά lnb με αρκετά καλά αποτελέσματα.Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω σε μεγαλύτερο κάτοπτρο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα