Jump to content

Recommended Posts

Δημοσίευσε

Ο hacker που παραβίασε το φόρουμ Ethereum.org φέρεται να πουλά τις βάσεις δεδομένων για τα τρία πιο δημοφιλή hard wallets κρυπτογράφησης – Ledger, Trezor και KeepKey.

Οι τρεις βάσεις δεδομένων περιέχουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και το email περισσότερων από 80.000 χρήστες σε συνδυασμό, ωστόσο, δεν περιέχουν κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς.

Ο hacker ανέφερε επίσης πρόσφατα τη βάση δεδομένων SQL για διαδικτυακή πλατφόρμα επενδύσεων, BnkToTheFuture.

hacker

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βάσεις δεδομένων Ledger και Trezor παραβιάστηκαν

Στις 24 Μαΐου, ο ιστότοπος παρακολούθησης του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, Under the Breach, εντόπισε τις νέες καταχωρίσεις του hacker για τις βάσεις δεδομένων των κορυφαίων παρόχων πορτοφολιών hardware.

Ο hacker ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία λογαριασμού που αντιστοιχούν σε περίπου 41.500 χρήστες Ledger, πάνω από 27.100 χρήστες Trezor και 14.000 πελάτες του KeepKey.

Τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών που δημοσιεύτηκαν στο Twitter υποδεικνύουν ότι τα δεδομένα έχουν κλαπεί μέσω εκμετάλλευσης μιας ευπάθειας στη δημοφιλή πλατφόρμα ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify.

Ο hacker διαφημίζει τώρα τις βάσεις δεδομένων 18 εικονικών ανταλλαγών νομισμάτων και φόρουμ, εκτός από τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δύο πλατφορμών crypto tax.

Οι βάσεις δεδομένων περιλαμβάνουν την πλήρη SQL που εκτείνεται σε 4.500 χρήστες, τρεις βάσεις δεδομένων για την πλατφόρμα συναλλαγών Mexcican Bitso και τις πλήρεις πληροφορίες λογαριασμού συμπεριλαμβανομένων κωδικών πρόσβασης για τις πλατφόρμες blockchain Blockcypher, Nimirum και Plutus.

Ο hacker διευκρινίζει ότι ενδιαφέρεται μόνο για προσφορές premium, δηλώνοντας: “Μην μου προσφέρετε λίγα δολάρια, δεν ενδιαφέρομαι.”

Την περασμένη εβδομάδα, το BlockFi ανέφερε παραβίαση δεδομένων που προέκυψε από επίθεση Sim-swap. Διέρρευσαν τα πλήρη ονόματα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ημερομηνία γέννησης και οι φυσικές διευθύνσεις των πελατών. Τα κεφάλαια των πελατών δεν επηρεάστηκαν.

Στα τέλη Απριλίου, η Etana, μια εταιρεία φύλαξης που παρέχει υπηρεσίες στο Kraken, υπέστη επίσης παραβίαση δεδομένων που δεν περιελάμβανε την απώλεια χρημάτων των πελατών.

Let's block ads! (Why?)

Πηγή Είδησης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...