Jump to content

Recommended Posts

Δημοσίευσε

Η ξηρή ωρίμανση ή ωρίμανση μακράς διάρκειας είναι αυτό που συναντάς στα καλά εστιατόρια και ανεβάζει την τιμή του κρέατος ακόμα και σε διπλάσια νούμερα από μια απλή μοσχαρίσια.

Γίνεται μέσα σε θαλάμους με ελεγχόμενη κυκλοφορία αέρα, επιτρέποντας τη σωστή και ασφαλή ωρίμανση του κρέατος για εβδομάδες ή και μήνες ολόκληρους.

Και βέβαια ο λόγος που θέλουμε το κρέας σιτεμένο είναι γιατί έτσι βελτιώνεται κατά πολύ η γεύση και η υφή του.

84f1zris.jpg

84f1zris.jpg

Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό των καλοφαγάδων θέλει να εισάγει στο σπίτι μας το Primo Ager, ένας έξυπνος θάλαμος παλαίωσης που φέρνει την αύρα του πανάκριβου steakhouse στον χώρο μας.

Ένα προϊόν που ζητούσε από τον κόσμο 23.057 δολάρια για να βγει στην αγορά και μάζεψε μέχρι στιγμής στο Indiegogo πάνω από 150.000! Τόσο απαραίτητο είναι για κάποιους.

zyisda6d.jpg

zyisda6d.jpg

Τι κάνει; Για να ωριμάσει περισσότερο από το κανονικό ένα κομμάτι κρέατος σε «ξηρό περιβάλλον» χρειάζεται χώρο, πολλά λίτρα αέρα γύρω του δηλαδή, και το Primo Ager του παρέχει ένα μονωμένο περιβάλλον με 129 λίτρα χώρου. Και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 45 κιλά κρέατος.

Στο εσωτερικό του έχει ενεργό φίλτρο άνθρακα, υπεριώδη ακτινοβολία, σύστημα ανακύκλωσης του αέρα και έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας θάλαμος παλαίωσης δηλαδή. Μόνο που στο Primo Ager οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα, για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

h7e9umw3.jpg

h7e9umw3.jpg

Ακόμα και σε κρασιά και τυριά λειτουργεί, χάρη στην εφαρμογή που βελτιώνει τη γεύση τους.

Το περιμένουμε από τον Νοέμβριο του 2020 σε τιμή 1.567 ευρώ...

Let's block ads! (Why?)

Πηγή Είδησης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...