Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4, Μαρτίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 4, Μαρτίου 2019 Συχνότητα 12515 Η 22000 Astra 19 Eleven Sports 1 Belgium και Eleven Sports 1 Belgium Κάνω θέαση των παραπάνω καναλιών.......ποδόσφαιρο χωρίς τέλος απο Βέλγιο και Ολλανδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Καταραμενη η M7 Group. Αφου καταβροχθισε την CS LINK, μετα την SKYLINK και τωρα προσφατα την UPC εγινε πανισχυρο μονοπωλειο στην Τσεχια ανεβαζοντας τις συνδρομες στα υψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Εσύ έχεις κάποια συνδρομή σε τσέχικη πλατφόρμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Εχω στην Skylink, αλλα την ελαχιστη δυνατη συνδρομη, ουτε μπαλλιτσα ουτε ζωακια. Κατι λιγα πραγματα βασικα μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Αααα έχεις το βασικό πακέτο νεαρέ μου....κατάλαβα. Δεν θέλω στενοχώριες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Μαρτίου 2019 Δεν πειραζει υπαρχει και το Αγιο φως, οταν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα